Referenties

wAT ZEGGEN KLANTEN? 

 Wil je een beeld krijgen hoe andere mantelzorgers mijn dienstverlening hebben ervaren?
Lees dan hun reactie hieronder.

Als mantelzorger (en als zorgbehoevende) is de zorg wereld best intimiderend. Veel regels, voorwaarden, en soms hangt alles af van het gebruik van de juiste woorden. Wanneer je in een mantelzorg situatie zit, heb je een zware periode wat enorm veel van je vraagt. Waar je normaal makkelijk kan multitasken, zie je het nu gewoon even niet. Waar je normaal goed kan opkomen voor je belangen, laat je het nu maar zitten. Wij, een ‘jong’ stel van 32 & 34 waren moe en uitgeput en maakten via via kennis met Barbara. Barbara fungeerde als een grasmaaiertje wat voor ons uit reed om voorwaarts te kunnen. Maakte afspraken met zorginstellingen, zette voor ons de deur op een kier zodat onze situatie reeds bekend was, en kwam met suggesties waar wij het bestaan niet vanaf wisten. Door Barbara zagen wij weer mogelijkheden en kregen we wat rust terug in een zware tijd. Gun jezelf deze dienstverlening.

Désirée Bakker

Mijn twee zussen en ik zijn heel blij met alles wat Barbara voor ons heeft gedaan. Op het moment dat we zelf heel druk waren met de mantelzorg voor onze ouders en er zorg geregeld moest worden, kwamen we in contact met Barbara. Ze nam de tijd om te luisteren naar wat ik vertelde over de situatie van onze ouders en naar de vragen die we hadden. Ze ging daarna gelijk voor ons aan de slag. Het was heel fijn dat Barbara alles wat er mogelijk was met het beschikbare budget, voor ons uitzocht en op een rijtje zette. Ze had contact met de betrokken zorgverlenende instanties en nam ons daarmee veel werk uit handen. De communicatie met Barbara was steeds heel plezierig, vooral omdat Barbara zo betrokken is,  vlot reageerde en alles goed en duidelijk uitlegde. We kunnen Barbara van harte aanbevelen als mantelzorgmakelaar!

Caroline Hoos

Barbara was zeer prettig en professioneel om mee te werken. Ze weet goed de weg in een complex web van regels. Ze ging zeer fijn om met mijn oudere vader in deze moeilijke tijden. Haar zeer gedetailleerde WLZ submissie was absoluut cruciaal om het goedgekeurd te krijgen. Zal zeker Barbara aanraden om zaken te regelen op dit vlak.

rob van doorn

Barbara heeft ons erg goed geholpen met advies over dagbesteding en tijdelijke hulp aan huis. Zij gaf adequaat tips en adviezen. Zij heeft zelfs buiten haar uren om zich extra ingezet voor de tijdelijke hulp.

M.a.w. mijn man en ik waren erg tevreden over haar inzet.

Jellie Rengelink

In de periode dat mijn moeder achteruitging was het prettig om met Barbara te sparren over de (on) mogelijkheden van het zorg systeem in Nederland. Het is een wir war van regeltjes waar zij goed de weg in weet.

Het was een fijn contact.

Jeanette la Rivière

Het was prettig werken met Barbara. Zij was dezelfde dag al beschikbaar om alles te gaan regelen. Geen blabla madame. Barbara was duidelijk en to the point. Zij heeft er voor gezorgd dat onze vader een plekje kreeg in een zorg hotel en weet ook goed waar je als mantelzorger en patiënt recht op hebt. De eerste 3 uur dat zij voor ons bezig was werden vergoed door de zorgverzekering.

Mochten we in de toekomst nog vragen hebben dan weten we met wie wij willen samenwerken….. Barbara bedankt tot zover.

Het was een fijn contact.

Ingrid van leeuwen

Ik was blij met de tip van de relatiemanager van een verzorgingshuis om Barbara van Selst in te schakelen bij het verkrijgen van de juiste documenten en gegevens met betrekking tot de aanvraag van een wlz verklaring. Barbara was snel beschikbaar en wist duidelijk te vertellen wat de te nemen stappen waren. In een hectische tijd nam ze werk uit handen en wist snel vertrouwen te winnen. Ook maakte ze ons erop attent dat we een gedeelte van de kosten terug konden krijgen van de verzekering.  

Rani de waal

Bij ons kwam de hulp van Barbara erg gelegen. Onze hulpvraag was erg gecompliceerd, doordat het met buitenlands recht en regels te maken had. Zij heeft ons hier echt in ontzorgd door veel geregel uit handen te nemen. Zij deed dit op een heel vriendelijke, betrokken, maar als het nodig was ook zakelijke manier, zodat soms direct doorgepakt werd en ter plekke dingen geregeld werden. Zij werkt snel en heeft ook een netwerk waar zij gebruik van kan maken. Ook weet zij goed structuur aan te brengen waar wij als familie soms op een zijspoortje dreigde te komen. Zo word je toch door een tijd geholpen waarin heel veel georganiseerd en verwerkt moet worden.

Familie uit gouda

Barbara heeft ons erg geholpen in de brij van regelgeving en zorg voor onze ouders. Ze is superactief en heeft tijdens ons gesprek direct de koe bij de horens gepakt en de zorgorganisatie om uitleg gevraagd nav onze vragen. Daarnaast heeft ze contact met ons gehouden na de verhuizing van onze ouders wat we als zeer attent hebben ervaren.
Kortom Barbara is een lot uit de loterij als je vragen hebt omtrent de zorg voor je ouders of familie! Ze steekt de handen uit de mouwen en was een enorme steun voor ons.

Elfrieda Penders

Barbara van Mantelzorg in Balans heeft mijn zorgaanvraag perfect ingevuld en laten uitvoeren door vervangende Mantelzorg aan te sturen.
Kent het zorg netwerk goed en heeft veel empathie met de zorgvrager.

Toos en kees den hoed

Heel fijne en lieve vrouw. Is betrokken, houdt goed contact en gaat overal achteraan. Een luisterend oor en neemt de tijd voor je. Ik heb veel steun aan haar gehad. Eindelijk iemand die er voor mij (mantelzorger) was. Een aanrader!

els brenkman

Ik ben blij dat Barbara betrokken is geweest rondom de zorg voor mijn moeder. Ze heeft me erop gewezen dat er iemand bij haar langs kan komen om samen te zijn met mijn moeder. Er is inmiddels een Saar van Saar aan Huis is gevonden voor mijn 90 jarige moeder. Saar gaat gewoon gezellige dingen met haar ondernemen. Zij geeft een nieuwe kijk op leuke uitjes. Saar ontlast mij van een stukje mantelzorg. Eerste instantie wilde mijn moeder dat niet, onzin. Nu zegt zij niet op donderdag want dan komt mijn vriendin.  Een verrijking voor mijn moeder. Ik zou er iedereen op willen wijzen dat dit er is en dat Barbara als mantelzorgmakelaar hierin kan ondersteunen. 

Lia Gijsbertsen

Barbara van Selst hielp me bij de aanvraag Wet Langdurige Zorg voor mijn 96-jarige thuiswonende moeder.

Barbara verdiende zichzelf in alle opzichten terug: ze is doelgericht, buitengewoon goed ingevoerd in de materie, en empathisch bovendien.

Alfred van Cleef

Ik ben zo blij met Barbara. Ze was voor mij een lot uit de loterij. Toen mijn vader een WLZ indicatie kreeg, wist ik niet wat er allemaal bij kwam kijken. Waar, wat en hoe ik alles moest regelen. Barbara heeft alles voor mij geregeld! Ze was als een vriendin voor mij. Zo fijn als er iemand is die je begrijpt en het goed uit kan leggen.

Natascha Roodakkers

Ik ben ontzettend tevreden en opgelucht dat ik in contact gekomen ben met Mantelzorg in balans.

Barbara heeft een luisterend oor en pakt alles op om voor je uit te zoeken.

Dankzij haar hulp heb ik al veel voor elkaar gekregen…een invalide parkeerkaart, ergotherapeut aan huis, hulp in de huishouding via mantelzorg…ontzettend prettig en fijn om hulp en begleiding te krijgen bij deze wirwar aan regels en mogelijkheden. Aanrader! 

Joosje Blok

Barbara doet wat ze zegt en belooft! Ze is professioneel, empathisch en ’to the point’. Ze gaat niets uit de weg om voor cliënt de zaken perfect te regelen. Ik stuur dan ook graag mijn cliënten met vele vragen rondom de WLZ door naar Barbara. Een fijne collega!

Esther limpens - relatiemanager domus magnus

Bij het inzichtelijk krijgen van de voor- en nadelen binnen het VPT-pakket en MPT-pakket + PGB heeft Barbara voor ons in een korte tijd veel informatie boven tafel gekregen. Zij weet uitstekend de juiste wegen hiervoor te bewandelen. Aanrader!

Anita Keus

Mantelzorgmakelaar zorgt voor huis HuizenMakelaar.

Mantelzorgmakelaar Barbara van Selst, onze rots in de branding!

Wat waren wij blij met de tip ‘ZorgMakelaar Barbara’ . Zij bleek onze rots in de branding. Vanaf ons eerste telefoongesprek was jij onze houvast. Je luisterde, regelde alle papieren en dat waren er veel! Je bemiddelde en begeleidde perfect het traject voor onze vader, 91 jaar oud, naar Domus Magnus StJozef  in Gouda. Zonder jou was dit niet gelukt .

Onze vader, de oude Goudse huizenmakelaar dankt zijn wonen en welzijn nu aan jou, de mantelzorgmakelaar. Dank je wel Barbara.

De dochters van 't Hof

Ik ben via de ergotherapeut van mijn ouders met Barbara in contact gekomen om de zorg voor mijn 81 jarige vader op te zetten. Barbara heeft ons de weg gewezen en verteld welke mogelijkheden qua zorg er waren. Het was een duidelijk verhaal waarin de keuze bij ons lag en niet door Barbara gemaakt werd. Barbara heeft aangegeven wat er nodig is om de juiste indicatie te krijgen. Ik leverde het papierwerk aan en zij zorgde dat het bij de juiste persoon terecht kwam. Hierdoor kon de indicatie snel geregeld worden. Het contact was prettig en er werd snel gereageerd als er vragen waren.
Ik ga als ik nog eens een hulpvraag heb Barbara zeker nog eens om advies vragen.

Jacqueline van der Vliet

Tijdens een zware periode waarin ik me ontzettend alleen voelde, kwam Barbara op m’n pad! Haar luisterend oor, steun en begrip heeft me zoveel geholpen! Ik voelde me minder alleen en minder onzeker. Ze heeft ons bijgestaan tijdens moeilijke gesprekken met hulpverlening en ik kan oprecht zeggen dat ik deze gesprekken niet zonder haar had willen doen. Barbara is ongelooflijk betrokken, vanaf de eerste kennismaking, heel bijzonder! Ik gun iedereen haar steun, kennis, daadkracht en begrip voor wie dit goed kan gebruiken. 

Jolien de vrind

Barbara van Selst heeft ons goed begeleid in de aanvraag voor PGB. Ze nam rustig de tijd en was altijd beschikbaar. Zeker aan te raden om gebruik te maken van haar diensten

Trudy reijm

Barbara is ongelooflijk betrokken, vanaf de eerste kennismaking, heel bijzonder! Ik gun iedereen haar steun, kennis, daadkracht en begrip voor wie dit goed kan gebruiken.

Claudia de V

Als gezin zijn wij heel blij met Barbara haar kennis wat betreft zorg inregelen, ze heeft ons echt ontzorgd. Ik raad Barbara bij iedereen aan als mantelzorg makelaar

Jolanda van Drie

Heb jij ook hulp nodig? 

Wanneer je onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit je omgeving zorgt, ben je een mantelzorger. Dat kan je partner zijn, je vader of moeder, maar ook jouw kind of een buurvrouw. Je kiest er niet voor om mantelzorger te worden, het overkomt je. Net zoals het jouw naaste is overkomen dat hij of zij niet langer volledig voor zichzelf kan zorgen, is het jou overkomen dat je deze rol nu vervult. Een rol die je voor nieuwe uitdagingen stelt waar ik je graag bij help.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten